De zakelijke aanpak van verzuim

De zakelijke aanpak van verzuim sinds 1993

Elk tijdperk kent zijn eigen problematiek. In de visie van
NIM BMW moet o.a. bedrijfsmaatschappelijk werk zich blijven ontwikkelen en vernieuwen om optimaal aan te sluiten bij de praktijk. Wij bieden bedrijfsmaatschappelijk werk van deze tijd, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis uit het bedrijfsleven. We gebruiken hiervoor moderne technieken (zie bijvoorbeeld Online BMW) en denkbeelden die passen bij deze tijd.

Het feit dat grote organisaties vertrouwen op onze medewerkers, vormt het beste bewijs van de kwaliteit die NIM BMW levert. Onze aanpak voor het voorkomen van (ziekte)verzuim en een snelle terugkeer naar de werkplek is keer op keer efficiënt en succesvol gebleken. Integriteit, resultaatgerichtheid, snelheid van handelen en betrouwbaarheid staan centraal in onze dienstverlening.

De specialisten van NIM BMW hebben minimaal een hbo-diploma en hun sporen verdiend in het veld. Dit past bij onze visie, die leidt tot verbetering van het bedrijfsresultaat. Een brede inzet van bedrijfsmaatschappelijk werk helpt uw medewerker beter tot zijn recht te komen. Mensen gaan niet alleen weer aan het werk, maar blijven ook aan het werk. We selecteren onze medewerkers op hun kennis en competenties, maar ook op deskundigheid en bekwaamheid.

Neem contact op met NIM BMW